Casa Victoria

Red Room

De kamer heeft een bureau met stoel, een kleerkast met spiegel en een ladekast. Er is een tweepersoonsbed van 1,80m breed en 2m lang. Verder is er een gedeelde badkamer met bad en douche en twee wasbakken, er is legruimte voor handdoeken, haardroger en stijltang.

Ook kan u gebruik maken van een kitchenette met koelkast (inclusief vriesvak), een combi-microgolfoven, een wasbak en elementair klein huishoudgerief zoals borden, bestek en enkele kommen. De centrale ingang is via de voordeur, de kamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Leuk om te weten

Je kan vragen stellen over de omgeving of bezienswaardigheden. Wij staan klaar om jullie een aangenaam verblijf te bezorgen. Er is een mogelijkheid om deel te nemen aan de maaltijd.  Dit dient U vooraf aan te vragen. Voor het ontbijtbuffet wordt er een supplement van €15 per persoon aangerekend. Er is ook de mogelijkheid om een ontbijtzakje (2 broodjes met ham en/of kaas, een drankje en een stuk fruit) te bekomen voor €6 per persoon.
Ook een avondmaal kan op aanvraag verkregen worden aan €16 per persoon, drankjes inclusief. Bij mooi weer mogen het terras en de tuin gebruikt worden. Er zijn verschillende rustige hoekjes waar je afzonderlijk of gezamenlijk kan zitten.

Wij houden rekening met diverse voedselallergieën. 

Tarief & Regels

De kamerprijs varieert tussen 80 en 140 euro per nacht, afhankelijk van het seizoen.

Roken is niet toegelaten, gelieve hiervoor ver genoeg buiten het huis te gaan.

Om hygiënische redenen zijn huisdieren niet toegelaten.

Vervoer

Op 10 minuutjes wandelen bevindt zich het treinstation van Kiewit. Van daaruit vertrekt er 2 keer per uur een trein richting Hasselt of Genk.
Op 15 minuten wandelen is er een bushalte. Vanaf deze bushalte vertrekken er regelmatig bussen richting Hasselt centrum. 

Omgeving

Om de hoek is er een bakker, bekend om zijn heerlijke suikercroissants. Verder is er ook nog een frituur vlakbij. Op 3 km afstand zit je in het centrum van de stad Hasselt en kan je naar hartenlust shoppen.
Het treinstation van Kiewit is op 1 kilometer van Casa Victoria, vanuit dit station vertrekt er 2 keer per uur een trein richting Hasselt en Genk. Binnen een straal van 5 kilometer vind je ook verschillende grootwarenhuizen zoals Albert Heijn, Aldi, Carrefour en Lidl.
Voor een deugddoende wandeling kan je terecht in wandelgebied ‘Platwijers’, dit bos is op 500m van onze deur gelegen.
Ook het domein van Bokrijk is slechts 3 kilometer van Casa Victoria verwijderd.

Casa Victoria is de perfecte uitvalsbasis om met de wagen op verschillende interessante locaties te geraken. Zo heb je in de buurt verder nog een kinderboerderij, de Japanse tuin, bioscoop Kinepolis, binnen- en buitenzwembad Kapermolen, Plopsa Indoor, de Ethias Arena, Corda Campus, Universiteit Hasselt, de Abdij van Herkenrode, natuurdomein De Teut, natuurdomein Holsteen, de lavendelhoeve,…
Met de wagen zijn er nog tal van andere dingen te ontdekken zoals bijvoorbeeld C-mine Genk, Kelchterhoef, Hengelhoef en Be-MINE Beringen. Op 35 kilometer van ons ligt Maastricht (Nederland), Aken (Duitsland) is op ongeveer 70 kilometer.

RED ROOM

Impressie